Bestelling en levering


Bestelling

Alle prijzen getoond op onze webwinkel zijn exclusief BTW. Je ontvangt bij elke bestelling een e-mail met een factuur op naam. Je kunt alle artikelen in onze webshop aanschaffen en veilig betalen via Klarna, IDeal, Creditcard, Paypal, Apple Pay, Bancontact, KBC en Belfius.  

Bestellingen vanaf €75,- worden gratis verzonden binnen Nederland, België, Duitsland en Luxemburg.

Bevestigingsmail

Wanneer jouw bestelling door ons is ontvangen, krijg je automatisch een bevestiging per e-mail. We streven er naar om de bestelling binnen 2-3 werkdagen te verzenden. 

Levering

We hanteren een levertijd van 3-5 werkdagen. Mocht het artikel niet op voorraad zijn, dan stellen we je hiervan per e-mail op de hoogte. Wekelijks ontvangt Boutique By Faye nieuwe items en aanvulling op de voorraad.

Verzenden

Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €6,75. De verzendkosten buiten Nederland (België, Duitsland en Luxemburg) bedragen €9,75. Levering vindt plaats door PostNL of DHL.

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw bestelling op tijd wordt geleverd. Het kan door omstandigheden voorkomen dat je bestelling vertraging oploopt. Als wij een bestelling niet op tijd kunnen versturen, brengen wij je altijd op de hoogte per e-mail. Het kan ook voorkomen dat je bestelling vertraging oploopt, nadat deze is verzonden. Wij hebben helaas geen invloed op vertragingen die tijdens bezorging plaatsvinden.

Track & Trace

Alle pakketjes zijn voorzien van een Track & Trace code. We sturen de Track & Trace link per e-mail op de dag van verzending. Je kunt de zending volgen via de app of via de website van PostNL / DHL.